(GrOot)ouder aanbod

Ik zou je nog zoveel willen zeggen. Nog zoveel laten weten.

Ik zou je zeggen dat ik nog vaak terugdenk aan al die momenten die we samen deelden.
Samen aquarel schilderen want daar was je zo goed in. Samen spelletjes spelen en je met een deugenietenlach probeerde vals te spelen. Elke woensdagavond samen spaghetti eten met alle kleinkinderen. Samen gaan wandelen met ons plastic zakje om al het zwerfvuil op te pikken. En nog zoveel meer...
Zoveel dingen die voor jou waarschijnlijk heel banaal leken om ze samen met je kleindochter te doen. Maar ze zijn mijn kostbaarste herinneringen, bomma.

Wat zou ik jou graag willen ontmoeten als de volwassen vrouw die ik nu ben. Wat zou ik graag willen dat je mijn zoontje mag ontmoeten. Ik weet wel dat je rond mij bent en dat we vaak babbelen. Maar soms zou ik zo graag ook jouw lichamelijke wezen nog eens bij mij willen. Om je niet alleen in gedachten een knuffel te geven, maar ook fysiek.

Wat mis ik je. Wat zie ik je graag.

Ik wil zo graag nog 1 keer onkruid trekken in jouw groentetuin voor een 10tje, nog 1 keer een snoepje uit de snoepdoos nemen wanneer ik bij je binnenkom, nog 1 keer kaarten (en je zien proberen valsspelen), nog 1 keer spaghetti eten samen (met veel te veel verse peterselie, omdat je dat gezond vond), nog 1 keer samen tekenen en schilderen, nog 1 keer wandelen, nog 1 keer samen lachen.

Nog 1 keer samen zijn, je aankijken en zeggen hoeveel ik van je hou en hoe blij ik ben met een bomma zoals jij.Lieve bomma,

xo Je kleindochter, Yentl

Ik wil je bedanken. Bedanken voor je nieuwe project rond (groot)ouders. Bedanken voor je lieve, begripvolle en de professionele aanpak. Bedanken voor het prachtige resultaat dat we voor altijd zullen koesteren. Mijn grootmoeder is sinds de shoot eind januari sterk achteruit gegaan en is donderdag jammergenoeg overleden. Jouw foto’s geven ons zoveel. Het is het mooiste geschenk dat we ooit hebben gekregen. Het zijn foto’s die we anders nooit zouden hebben gehad. Die we zelf nooit kunnen nemen met een gsm. Zo mooi. Enorm bedankt.

Liefs Penelope

Het heeft nog geen 10 seconden geduurd (kheb gekeken naar de timing van het filmpje) of ik kreeg al de tranen in mijn ogen, krop in en mijn keel en niet veel later heb ik er de zakdoekjes moeten bijpakken omdat ik effectief aan het wenen was.


Zo. SCHOON. Ik heb er geen woorden voor. Merci, da is écht hoe mijn grootvader voor mij is! Die details... het is nog mooier geworden dan ik had gedacht/verwacht/gehoopt.

Onbeschrijfelijk mooi wat jij de mensen geeft ❤❤❤

DANK U!
Annelies

"Amai Yentl...
Tranen in mijn ogen. Zo waardevol. Maaf. Kei veel mooie foto's, ze zijn echt top."


Sophie

Mini-sessies

Een (groot)ouder minisessie biedt de gelegenheid om in korte tijd blijvende herinneringen te creëren. Misschien voelt een uitgebreide fotoshoot met of voor jouw (groot)ouder als te overweldigend. Daarom kan een mini-sessie precies zijn wat jullie nodig hebben. Gedurende 30 minuten nemen we op een vrolijke, begripvolle en liefdevolle wijze foto's, waar jullie voor altijd van zullen genieten.

Download de mini sessies brochure

~ 30 minuten fotografie

~ 10 digitale beelden (zelf uit te kiezen)

~ Een mooi harmonica boekje

~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden

~ Gebruik klantengarderobe en stylingadvies

~ 4 volwassenen + kids

~ Webshop om fotoproducten te bestellen

PRIJS: 210,- 

INCL. BTW

Een (groot)ouder mini sessie

is inclusief;

Full exprience shoot


Voor dit specifieke onderdeel van mijn dienstverlening hanteer ik een persoonlijkere aanpak. Ik wil jullie namelijk eerst beter leren kennen, zodat ik jouw oudere(n) op beeld kan vastleggen zoals jij hem of haar ook werkelijk ziet en kent. Dit is van essentieel belang om jou straks een waardevolle herinnering voor de rest van je leven te kunnen bieden.

Daarom hanteer ik bij de Full Experience shoot een andere werkwijze dan bij de rest van mijn aanbod. We beginnen met het plannen van een kennismakingsgesprek, waarin ik jou informeer over mijn prijzen en het verdere verloop van de sessie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en pas na dit gesprek prikken we een datum voor de shoot.

Tijdens de reveal krijgen jullie de foto's te zien. Pas dan is het kies je het aantal foto's en de producten die jullie graag willen. Je bent dus tot dat moment nergens aan gebonden. Voor een volledige uitleg van dit aanbod kun je onze brochure downloaden via onderstaande knop.

Download de full experience brochure

BOEK NU

Klaar om jouw (groot)ouder op beeld te zetten
 om ze voor altijd te kunnen herinneren zoals je ze graag ziet?

Mag ik jullie verhaal vertellen?

Een levensgenietende, fulltime fotografe die het allerliefst lekker rustig op de golven van het leven meesurft. Ongedwongen, flexibel & met een open geest. De schoonheid van het leven zit hem voor mij in de simpelste dingen. Geef mij maar een vakantie in de natuur met een campingvuurtje en een tweedehands outfit, genietend van een zonsondergang. Zo dicht mogelijk bij elkaar, dan zie je mij het gelukkigst. Just go with the flow en neem vooral de tijd om te genieten het nu.

Mijn levensfilosofie vertaal ik dan ook graag naar de omgang met mijn klanten en de beelden die ik maak. Genieten van elkaar en het moment dat jullie samen delen. Spelend, lachend en vooral lekker veel knuffels en liefde. Geen gedwongen shoots, maar een shoot op jullie ritme waar we onze tijd nemen om een leuk moment te creëren. We zetten jullie liefde voor elkaar om in beelden waar jullie voor altijd van kunnen genieten.

Hallo, ik ben Yentl

Ontdek Meer over mij