OLD LOVE

NEW LIFE

ALL THINGS FAMILY

JAA! Dit wil ik!

Vertel mij alles!

LOVE THIS! GEEF MIJ ALLE INFO

Maak je kEuze

Claudia

Yentl stelde ons meteen op ons gemak en alles verliep heel rustig en op het tempo van ons meisje. Wij zijn echt superblij dat we de mooie foto’s nu als herinnering hebben want ze zijn nog beter geworden dan we voor ogen hadden .

"We zijn echt super blij"

Ruth

Top ervaring. Wij hadden een fotoshoot met 2 kleine kindjes die geen 2 seconde stil zitten en toch bleef Yentl heel geduldig de momenten vastleggen!

"Top ervaring"

Sien

Prachtige foto's, een heel romantische sfeer, precies een sprookje op onze foto's,... Hoe de glimlach van ons dochtertje gecapteerd werd,... geen woorden voor! Meteen alle foto's aangekocht!

Een dikke merci, Yentl, voor deze fantastische foto's!

"Geen woorden voor"

Een levensgenietende, fulltime fotografe die het allerliefst lekker rustig op de golven van het leven meesurft. Ongedwongen, flexibel & met een open geest. De schoonheid van het leven zit hem voor mij in de simpelste dingen. Geef mij maar een vakantie in de natuur met een campingvuurtje en een tweedehands outfit, genietend van een zonsondergang. Zo dicht mogelijk bij elkaar, dan zie je mij het gelukkigst. Just go with the flow en neem vooral de tijd om te genieten het nu.

Mijn levensfilosofie vertaal ik dan ook graag naar de omgang met mijn klanten en de beelden die ik maak. Genieten van elkaar en het moment dat jullie samen delen. Spelend, lachend en vooral lekker veel knuffels en liefde. Geen gedwongen shoots, maar een shoot op jullie ritme waar we onze tijd nemen om een leuk moment te creëren. We zetten jullie liefde voor elkaar om in beelden waar jullie voor altijd van kunnen genieten.

Hallo, ik ben Yentl

Ontdek meer over mij