Foto's hebben altijd al een speciaal plaatsje in mijn hart gekregen. Ze toveren zo een lach of een traan tevoorschijn. Momenten die voorbij zijn, maar het gevoel dat er nog steeds is als je eraan wordt herinnerd. Het gaat niet om de perfecte foto, maar om het gevoel dat die foto je geeft.
Het is dan ook met zoveel plezier dat ik mensen kan helpen om zulke herinneringen samen te maken. Ik hecht belang aan jullie en hoe jullie samen zijn. Daar draait het om en dat ga je later nooit vergeten.

Mijn liefde voor oprechte beelden wil ik delen met anderen.

Over mij

MY STORY

boek jouw herinnering voor het leven

Ik en mijn man verkochten ons huis en namen ontslag. Dat is waar het echt begon.
In 2020 merkte ik dat ik niet meer voor mezelf aan het leven was. Ik denk trouwens dat ik voor die tijd nog nooit echt, echt voor mezelf leefde. Geconsumeerd door wat ik dacht dat de maatschappij van mij verwachte, maakte ik steeds keuzes die niet persé bij mij hoorden. Tijd voor verandering dus!
In 2021 was het tijd om los te laten. We verkochten alles, bouwden een busje om tot huisje op wielen en gingen op avontuur.
8 maanden lang trokken we rond. En dat heeft gewerkt. Het was het groeiproces waar ik eerst zo wanhopig naar op zoek was. En toen was het moment daar plots; ik was 'klaar'. Met een frisse kijk en een mand vol motivatie was ik klaar om terug te komen en nu echt te gaan voor wat IK wilde.
En dat was fotograaf worden. Met mensen werken, creatief zijn, buiten zijn en mooie relaties mogen aanschouwen. Een hele lijst van dingen waar ik zo van hou. Ik kon er eerst niet goed aan, maar nu is het duidelijker dan ooit. Dit is mijn passie en die wil ik zo graag delen met anderen!

begon toen ik besloot eerst alles los te laten, voor ik alles opnieuw kon vasthouden.

Mijn ondernemersverhaal

LIEVE WOORDEN VAN LIEVE KLANTEN

Wat een ontzettend mooie foto's heeft Yentl kunnen maken. Zo zo zo verliefd op onze beelden!
Ze doet dit met zoveel liefde en geduld... absolute aanrader!

Prachtige resultaten, nog mooiere herinneringen....
Ontzettend bedankt!

Saartje

Een zeer mooie ervaring gehad met de beste fotograaf! De sfeer was enorm gezellig en we voelden ons helemaal op ons gemak dankzij Yentl. De foto’s waren heel natuurlijk en spontaan. Dankjewel Yentl  

Derya

Ondanks dat onze kleine meid een beetje te vroeg geboren was maakte Yentl er geen probleem van om een vroegere datum in te plannen zodat het toch echt een Newbornshoot was. Want ze groeien zo snel… Yentl stelde ons meteen op ons gemak en alles verliep heel rustig en op het tempo van ons meisje. Wij zijn echt superblij dat we de mooie foto’s nu als herinnering hebben want ze zijn nog beter geworden dan we voor ogen hadden 

Claudia

5 ster reviews op google

Ervaring met baby's en kinderen

Persoonlijke aanpak

Waarom kiezen voor mij?

BOEK NU

Ben jij klaar om je mooiste momenten te laten vast leggen?

Mag ik jullie verhaal vertellen?